Ponedeljak 01.01.2018.
17:24
Vestionline

Alimpijević pred Olimpiju: Nastavljamo onako kako smo završili 2017. godinu

M. Todorović - Vesti
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević

Ekipa je novogodišnje praznike provela radno, treniralo se i u poslednjem danu stare, ali i u prvom danu Nove Godine. I već na početku 2018.godine ekipu Crvene zvezde očekuju brojne obaveze, i serija izuzeto jakih utakmica, o čemu govori i trener Dušan Alimpijević:

- Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pruže nam podršku pred velike izazove koji nam slede - rekao je Alimpijević i još jednom poželeo srećnu i uspešnu novu 2018. godinu svima.

Prvotimac Nemanja Dangubić u sličnom tonu najavio je meč sa timom iz Ljubljane.

- Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo okončali prethodnu, sada i novu želimo da otvorimo pobedom. Kao što često kažem, moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Ulaz u dvoranu je slobodan, i nadam se da će Zvezdaši doći u lepom broju da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, EFES u Itsanbulu - rekao je Dangubić.

Trener Alimpijević neće moći da računa na Ognjena Dobrića koji pauzira zbog povrede.

2024 © - Vesti online