Petak 29.12.2017.
19:24
Nedeljnik

Trifunović: Državni neprijatelji su mene proglasili za to

A. Čukić
Sergej Trifunović

Sergej Trifunović je jedna od ličnosti koji su obeležile 2017, što tvitovima, što direktnim angažmanom. On je u velikom intervjuu za Nedeljnik govorio o godini za nama, kako je tvitovima "zapalio" Srbiju, kako je "postao" državni neprijatelj broj jedan, angažmanu u PSG, političkim neslaganjima (ili "neslaganjima") sa bratom Banetom, o glumcima u politici...

- Da citiram samog sebe, sramota je da sam ja državni neprijatelj broj 1 jer je to dokaz bednosti moje države. Pre će biti da su državni neprijatelji oni koji su mene proglasili za to. Proglasila me je jedna gamad u svakom smislu - moralnom, duhovnom, čak i u fizičkom smislu - rekao je Trifunović.

- Naša svest se besomučno betonira nebitnim i glupim informacijama. Pogledajte naše novine, tabloide, a mi i nemamo novine osim tabloida. Pogledajte te naslovne strane - svaki dan je istorijski. Treći svetski rat je u poslednjih 25 godina počeo jedno 126 puta. Samo smo mi u poslednje dve godine bili tri puta u ratu s nekim. Bili smo u ratu sa Makedonijom, a niko se danas toga ne seća. Tako da je ova vlast sačinjena od prilično glupavih, a pokvarenih činilaca - rekao je Trifunović.

2024 © - Vesti online