Četvrtak 28.12.2017.
16:57
Vestionline, Tanjug

PKS: Novi servis za elektronsku trgovinu od 2018. godine

Tanjug
Cilj je da se poslovanje posredstvom ove platforme proširi na ceo region: Marko Čadež

- Ovaj projekat je još jedan korak u modernizaciji i digitalizaciji poslovanja na srpskom tržištu. Klik3Mreža je novi servis PKS koji će kompanijama i preduzetnicima omogućiti efikasnije i sigurnije poslovanje, olakšati transakcije sa poslovnim partnerima i smanjiti troškove - izjavio je predsednik PKS Marko Čadež.

To će, kako dodaje, doprineti rastu prometa, tražnje i biće podsticaj povećanju proizvodnje.

- Cilj je da se poslovanje posredstvom ove platforme proširi na ceo region i da srpska privreda postane regionalni lider u eCommerce-u - ističe Čadež.


Platforma, zasnovana na jednom od najmodernijih softvera za nabavku, jedinstvena je u Srbiji i regionu, a jedinstvena onlajn berza proizvoda i usluga olakšava transakcije, omogućava lakše povezivanje privrednika i otvaranje novih tržišta.

Klik3Mreža omogućava direktnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima, a svaki korisnik može da bude i kupac i dobavljač, poručuje direktor "Elcoma" za centralnu i istočnu Evropu Andrej Pavlović.

Kako dodaje, dobavljači imaju mogućnost da bez dodatnih sredstava za promociju plasiraju svoje proizvode i usluge, a kupci na jednom mestu dobijaju kompletnu ponudu na tržištu.

- Pretraživanje baze je jednostavno i pruža razne mogućnosti: od detaljnih informacija o selektovanom proizvodu i upoređivanje, preko informacija u realnom vremenu i uvida u celokupni proces nabavke, od strane direktora ili vlasnika kompanija, do finansiranja samih transakcija koje je planirano u finalnoj fazi - pojašnjava Pavlović.

Platforma Klik3Mreža biće dostupna na web portalu povezanim sa sajtom PKS.

2024 © - Vesti online