Četvrtak 28.12.2017.
05:11
Z. Mirković - Vesti

Božićna priča za najmlađe

Z. Mirković
Druženja na bini: Deca sa gostima

Pred decu su izašli glumci Slobodan - Boda Ninković, Jovica - Jocko Tišma, Slavica - Slavče Ninković. Oni su im "ispričali" božićnu priču, koja je privukla veliku pažnju mališana koji veruju u Deda Mraza. Sa mališanima su kroz igru i pesmu pričali o zaljubljivanju, drugarstvu, finoći i hrabrosti...

Takođe, organizator se pobrinuo i za brojne dodatne sadržaje za decu, sa atrakcijama koje mogu inače videti samo u luna parkovima. Na kraju lepog poslepodneva pred decu je izašao Deda Mraz, koji im je podelio paketiće.

Z. Mirković

 

"Maša i medved" 20. januara

Već sada Eks Ju scena najavljuje za 20. januar novu predstavu za decu "Maša i medved spasavaju svet".

Eks Ju scena ovim završava uspešnu godinu koja je obeležena brojnim predstavama za decu, što retko ko radi, kao i nastupima glumaca iz matice sa sadržajem za starije.

- Do sada smo imali vrlo malo sadržaja za decu u Beču. Zahvaljujući ovom organizatoru često, gotovo mesečno, možemo decu da vodimo u pozorište da gledaju predstavu na našem jeziku - kaže Milan Ilić.

Z. Mirković
Deda Mraz je delio i poklone

Takođe i drugi roditelji hvale angažovanje Eks Ju scene za našu decu u Austriji i voleli bismo da ima više ovakvih i sličnih manifestacija namenjenih najmlađima.

2024 © - Vesti online