Četvrtak 28.12.2017.
01:11
M. Stanković - Vesti

Za kraj šaljiva Olimpijada

M. Stanković
Učesnici šaljive Olimpijade sa Draganom Mićićem

Đaci su se uz burno navijanje nadmetali u pet disciplina: nošenje mandarine u kašiki, brzo ljuštenje i serviranje mandarine, ubacivanje loptice u koš, skakanje u džaku i zauzimanje mesta na stolicama kojih je uvek jedna manje u odnosu na broj učesnika, uz muziku i prekidanje.

M. Stanković
Slavio rođendan: Damjan sa mamom Ketlin

Poslednju igru su đaci nazvali Put za Beograd, mada je ona u Nemačkoj poznata kao Put za Jerusalim.

Ceo događaj je začinjen poslasticama, a čula se i rođendanska pesma, jer je Damjan Đokić napunio 14 godina i vršnjak je sa bremenskom obnovljenom Srpskom dopunskom školom.

Specijalnu muzičku čestitku za sve prisutne je priredila Jelena Bikicki koja odnedavno svira violončelo, a za ovu priliku je odsvirala melodiju "Zvončići".

Roditelji i đaci su se uključili u humanitarnu akciju Srpskog kulturnog centra koja se svake godine organizuje pred božićno- novogodišnje praznike, a od prikupljenih novčanih sredstava se pokloni upućuju najugroženijim porodicama u okolini Uba koje uručuje lično Dragan Mićić, potpredsednik centra. Ovom prilikom je sakupljeno 100 evra.

Nagrade najveštijima

Na kraju su pobednicima podeljene nagrade. Najveštiji su bili: Dunja i Nikola Dragonić, Damjan Đokić, Borislav i Ilinka Marjanović, Adrijana Tatić, Aleksandra Marković, Adrijana Babić i Danilo Bojanić Monteiro.

2024 © - Vesti online