Sreda 27.12.2017.
19:09
D. N. P. - Vesti

Muamer je moj lider

youtube.com/alexfox101
U žiži javnosti: Nenad Prokić

Više medija, a posebno onih iza kojih stoje partije koje su konkurencija Zukorliću, objavilo je informaciju da je Nenad Prokić mason, da je portparol masonske lože u Beogradu i da su ga masoni poslali u SPP da kontroliše Zukorlića...

- Bio sam na 33. stepenu u masoneriji, izašao sam pre osam godina, jer ta grupa ljudi upada u ono ušta upada većina takvih grupa u Srbiji - svađe podmetanja i korupciju - izjavio je Prokić za novopazarske medije, naglasivši da je jedna od najjačih i najstarijih masonerija u Evropi u Turskoj.

Ugljanin mason?

Sandžak-pres i drugi mediji bliski Muameru Zukorliću tvrde da je i Sulejman Ugljanin mason i naglašavaju "da mu je masonska loža Turske pomogla u cepanju Islamske zajednice u Srbiji". Naglašavaju i da povezivanje Prokića sa masonerijom ima za cilj zaustavljanje političkog jačanja Muamera Zukorlića.

Na izbornoj skupštini SPP-a Nenad Prokić je, između ostalog, rekao:
- Evo mene Srbina, katolika u bošnjačkoj stranci. Možda to građanima Srbije jeste čudno, ali u mom sistemu vrednosti je to normalno, poželjno i dobrodošlo stanje. U Srbiji ima dosta upražnjenih mesta za novu politiku - istakao je Prokić, naglasivši da ovakav poziv "nije mogao da odbije".

- Lider nam je dobar, mnogi u Srbiji imaju različito mišljenje o njemu, ali ga niko ne potcenjuje. To je jako mudro od javnog mnenja Srbije. Branićemo svačije kao da je naše, takva treba da bude politika - ističe Prokić, bivši bliski saradnik Čedomira Jovanovića.
 

2024 © - Vesti online