Utorak 26.12.2017.
16:11
blic.rs, Vestionline

Novi tvit Saše Jankovića koji niko nije razumeo

M. Karović
Lider PSG: Saša Janković

Ceo njegov tvit izgleda ovako:

Naravno, usledili su i brojni komentari, pa je tako Vesna Pešić sociolog i bivša političarka na istoj društvenoj mreži napisala: "Kakav je ovo krimi roman? Agata da pozavidi. Birači se hvataju za glavu da reše enigmu".

I zaista ko da razume te reči i tu taktiku - lider opozicione stranke prvo reši da bojkotujete izbore u pet opština u Srbiji, ne pozove svoje glasače da daju podršku političkoj stranci koja joj je ideološki bliska, a onda se pojavi u izbornoj noći u jednom od izbornih mesta i napiše ovo?!

Zato je bilo i ovakvih saveta:

I pitanja:

Usledio je pojašnjenje:

U nedelju, 24. decembra, u pet opština u Srbiji - Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu održani su lokalni izbori. Da ne učestvuju u tim izborima odlučili su Jankovićev Pokret slobodnih građana (PSG) i Narodna stranka Vuka Jeremića.

Demokratska stranka bila je protiv tog bojkota, a na tim izborima su, kako je juče izjavio lider DS Dragan Šutanovac, demokrate ostvarile ohrabrujuć rezulatat i ti izbori, kao je rekao, pokazali da su druga stranka po snazi u Srbiji.

A tokom izbornog dana najdinamičnije bilo je u Pećincima, gde se lider PSG sa svojim aktivistima i pojavio u nekom momentu.

2024 © - Vesti online