Sreda 27.12.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline

Dve čarobne reči koje menjaju sve u vezi

pixabay.com
Dve reči mogu promeniti sve

Budite spremni na velike promene nakon što izgovorite ove dve reči. Skoro svake sekunde u svetu neko nekome izgovori "volim te".

Ako mislite da je došao trenutak da voljenoj osobi kaže šta tačno osećate prema njoj, spremite se za ove četiri velike promene koje vas očekuju:

1. Očekivanja će se povećati

Nema lepšeg osećaja kada nekome izjavite ljubav, a ona vam istog trenutka bude uzvraćena. Ali, isto tako, trebalo bi da na umu imate i činjenicu da sa ljubavlju dolazi i određena količina pritiska.

Za razliku od ranijeg vremena, sada ste i zvanično potvrdili svoja osećanja i njihovu snagu i samim tim ste preuzeli odgovornost da se brinete jedno o drugome - a za to je potrebno mnogo više energije nego kada se sa nekim viđate nekoliko puta nedeljno.

Pre nego što izgovorite "volim te", budite sigurni da ste spremni da neko drugi postane vaš glavni prioritet.

2. Bićete poput sijamskih blizanaca

Kada napokon izgovorite ove sudbonosne reči, verovatno ćete želeti da narednih nekoliko meseci provedete uz tu osobu i uživate u međusobnoj ljubavi.

Kada ne budete zajedno, sigurno ćete sve vreme misliti na svoju drugu polovinu.

3. Više nećete imati potrebu da skrivate svoje mane

Trenuci u kojima ćete se truditi da pokrijete sve što bi neko mogao da protumači kao manu ili nedostatak polako će početi da se smanjuju. Onog trenutka kada saznate da su vaša osećanja uzajamna, osetićte olakšanje i moći ćete da se malo opustite.

Od tog trenutka, stvari kao što su jutarnji zadah ili razgovor o najdubljim nesigurnostima više neće biti tabu teme i nećete se plašiti da sa partnerom pričate o svemu tome.

4. Jedno drugome ćete postati prioritet

Iako su ove važne reči izgovorene, sada morate da pokažete da u pitanju nisu samo reči i od vas se očekuje da svakodnevno donosite odluke koje oslikavaju osećanja koja ste otkrili.

To znači da subotom možda nećete bančiti sa prijateljima, već ćete sa svojim partnerom možda morati da obavljate određene obaveze.

Podizanje veze na sledeći nivo je stvar koja je definitivno vredna slavljenja. Ali ako ipak sumnjate da je došao trenutak da se izgovore ove dve reči, nema potrebe da to silite jer bi to dugoročno moglo oboma da se obije o glavu.

2024 © - Vesti online