Ponedeljak 25.12.2017.
20:14
Vestionline

Proradio i Enis: Zvezda pobedom u Mitrovici zadržala čelo tabele

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
Bez milosti prema doskorašnjim saigračima: Dilan Enis

Ovo je 11. pobeda srpskog i regionalnog šampiona. Počela je Zvezda dobro povela 19:7, ali su domaći napravili seriju 12:0 i izjednačili na 19:19. Izjednačena borba se vodila do kraja prve četvrtine, a onda je Beogradski tim od drugog perioda konstantno bio u vođstvu. 

Najveća prednost je bila u trećoj četvrtini i to 22 razlike (38:60). Domaći su do kraja uspeli da se konsoliduju i ublaže poraz.

Pet minuta pre kraja na terenu su izbile čarke posle faula Bitadzea nad Lesorom. Zvezdin košarkaš je nezgodno pao, a Antić i Feldin su imali šta da kažu domaćoj ekipi. Srećom, sve se brzo smirilo i meč je nastavljen.

U centru pažnje bio je Zvezdin novajlija Dilan Enis, koji je do nedavno nosio dres Mege. Njemu su domaći pre meča uručili dres. On je pružio solidnu partiju i pokazao da je trener Dušan Alimpijević može da računa na njega. Ubacio je deset poena, a imao je dve asistencije i jedan skok.

Najbolji u pobedničkom timu je bio Džejms Feldin sa 24 poena, Ročesti je postigao 15, a Antić i Bjelica po 12. Aleksandar Lazić je sa 17 koševa bio najefikasniji u redovima Mege, dok su Mušidi, Sinovec i Fundić ubacili po 11. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online