Utorak 26.12.2017.
06:00
S. Đ. - Vesti

Haris Džinović predstavio novi album: Ja sam dugoprugaš

V. Sekulić
Album, pa koncert: Haris Džinović

Na pitanje zašto je napravio toliko dugu diskografsku pauzu, Džinović je u šali rekao:

- Znate onog lenjivca koji se penje po drvetu, godinu dana četiri metra. Onda osam godina i nije baš dugo. Šalim se, naravno, ali jednostavno je tako bilo. Ja sam lenj čovek - iskren je Džinović, koji nije objavio mnogo albuma, ali ima brojne hitove.

- Što kaže Saša Popović, ja sam dugoprugaš. Videćemo šta će biti od svega toga - kaže poznati pevač koji još uvek ne zna koliko će novih pesama pevati na koncertu u Centru Sava, 27. decembra.

V. Sekulić
Prijateljji: Haris, Saša Milošević i Mlađan Dinkić

- Sećam se kada sam u toj dvorani imao seriju od osam koncerata 1999. godine. Pevao sam tada novije pesme, a ljudi su propratili rečima: "Hajde, nije loše, ali čekamo one pesme uz koje možemo da se veselimo, igramo, koje znamo da pevamo." Danas nije vreme za kamerne koncerte, već interakcije sa prisutnima. Publika i izvođač postanu jedno, mi smo tu samo da uključimo prekidač, i to onda ide sve samo od sebe.

Džinović je iskoristio priliku da se zahvali brojnim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u snimanju albuma i istakao da, što se tiče pesama, nema favorita.

V. Sekulić
Druženje: Ceca Ražnatović i Melina Džinović

Melina plenila lepotom

Promociji su prisustvovali brojni Harisovi prijatelji i kolege - Svetlana - Ceca Ražnatović, Saša Milošević Mare, Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Ana Bekuta, Žika Jakšić, Damir Handanović, Mlađan Dinkić, Čeda Jovanović,koji je došao sa suprugom Jelenom, Slavko Stefanović Slavkoni sa sinom Jovanom. Posebnu pažnju privlačila je Harsiova supruga Melina, koja je blistala u crnoj toaleti.


 

2023 © - Vesti online