Ponedeljak 25.12.2017.
09:43
Vestionline

Dačić o saradnji sa Šešeljem: Socijalisti nikad nisu bili izdajnici

A. Čukić
Ivica Dačić

Može da bude, ali ne mora da znači

Ipak, ostvarene rezultate treba imati u vidu, kaže on.

- Sve te rezultate treba imati u vidu, zato što bi to možda moglo da bude, ali ne kažem da će biti, niti da smo razmišljali - naglasio je lider socijalista za RTS.

Pojašnjava da kada su u pitanju izbori u Beogradu prvo će razgovarati sa naprednjacima da li idu na zajedničku ili odvojene liste. "Ukoliko idemo na odvojene liste, onda možemo da razgovaramo ko bi još mogao da učestvuje na listi", rekao je Dačić i dodao da socijalisti "nikada izdajnici nisu bili". 

Govoreći o komentarima u medijima gde je njihova koalicija (SPS-JS-SRS) u Mionici nazivana "udruženjem partizana, četnika i najevropljanina", ali i "urnebesnom koaliciijom", on je rekao ne zna kako tu koaliciju drugi ocenjuju niti ga interesuje. 

Govoreći o ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima u pet opština on je podsetio da su sa naprednjacima išli zajedno u tri opštine - Pećincima, Negotinu i Kostolcu i da su ostvareni izuzetni rezultati. 

- U Negotinu i Kostolcu rezultati su bolji za pet odsto nego na predsedničkim izborima. To znači da je naša koalicija prihvaćena medju gradjanima - rekao je Dačić i dodao da su zadovoljni i rezultatima u Mionici gde su išli na izbore zajedno sa JS Dragana Markocića Palme, i SRS Vojislava Šešelja.

2024 © - Vesti online