Petak 16.07.2010.
22:48
Vestionline

Gerić se pridružio Miljkoviću u Fenerbahčeu

Gerić će se od naredne sezone u dresu turskog kluba, družiti sa Ivanom Miljkovićem, koji je pre nekoliko nedelja takođe postao njihov član.

"Sve se dogodilo u poslednjem trenutku i sve je odrađeno na najbolji mogući način. Ljudi iz Latine su bili korektni, ali sam zbog tamošnje loše finansijske situacije, jednostavno morao da odem. Na sreću ukazala mi se prilika u Turskoj i nisam se mnogo premišljao", rekao je jedan od naših najboljih srednjih blokera.

Ivan i Andrija su još jednom u karijeri igrali u istom klubu, u pitanju je Lube Maćerata iz Italije, gde je srpski tandem proslavio "crveno-bele".

Gerić je ponikao u novosadskoj Vojvodini, zatim je profesionalnu karijeru nastavio u Italiji. Nastupao je za nekoliko tamošnjih klubova, Bosini, Lube Maćeratu, Latinu. Sezonu 2008/09, Gera je proveo u grčkoj ligi i to u redovima Panatinaikosa iz Atine.

Kolaković odredio sastav za Kordobu

Selektor muške senorske odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je sastav tima koji će od 21. do 25. jula igrati na finalnom turniru Svetske lige u Kordobi.

 

 

 

Tehničari: Vlado Petković i Mihajlo Mitić
Korektori: Saša Starović i Tomislav Dokić
Libero: Nikola Rosić
Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščanin i Borisalv Petrović
Primači: Bojan Janić, Miloš Nikić, Nikola Kovačević i Miloš Terzić


Najbolji odbojakši Srbije putuju za Kordobu u nedelju preko Frankfurta i Buenos Airesa. Srbi prvu utakmicu u grupi E igraju protiv nacionalnog tima Brazila u petak 23. jula u dva časa ujutro po našem vremenu. Drugi meč, selekcija Srbije igra u subotu 24. jula od dva časa ujutro protiv Argentine.

 

U grupi F, snage će odmeriti Italija, Rusija i Kuba, a dve prvoplasirane reprezentacije iz obe grupe ukrštaju se u polufinalu koje je na programu 24. jula od 22,20 časova, odnosno u nedelju 25. jula od dva časa po našem vremenu.

Finalna utakmica je na programu u ponedeljak od 2.00 h po našem vremenu.

2024 © - Vesti online