Nedelja 24.12.2017.
10:22
Vestionline, Blic rs

Ko je loto milioner: Jedan status na Fejsbuku uzbunio cele Odžake

pixabay
Ko je loto dobitnik?

Naime, dobitak od 4,4 miliona evra otišao je u ruke srećniku koji je tiket sa dobitnom kombinacijom 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31 uplatio na trafici u centru te varošice. Zvanično, pripalo mu je, bez odbitka 20 odsto poreza, 547.691.140 dinara!

A u Odžacima na svakom koraku mogla su se čuti nagađanja i došaptavanja o tome ko li bi mogao biti dobitnik... Iako se o istinskom srećniku ništa ne zna, u ovom mestu juče je nastala sveopšta zbrka kada se zbog jedne nenamerne prijateljske šale stanovnik Odžaka R. J. našao na meti komšija, rođaka i svih onih koji su želeli da čestitaju "srećnom dobitniku".

- Jao, i vi ste čuli tu izmišljotinu! Ma to nije istina, R. je otišao za Slovačku da vozi putnike. Mi nikad u životu loto nismo igrali - priča Jelena J. žena R.J. iz Odžaka.

Naime, njen muž vozi taksi sa još jednim kolegom. Pre nego što su se razdvojili i krenuli ka dve različite destinacije, taksista R. je svom drugu dao jedan od svojih telefona na korišćenje. A baš na tom telefonu bio je uključen njegov profil na Fejsbuku.

- Preksinoć kad su sve novine objavile da je dobitnik iz Odžaka, njegov kolega mislio je da je veoma zabavno da uđe na profil mog muža i da napiše da je on taj srećnik. Od juče ujutru me zovu komšije i rodbina da pitaju kada ćemo častiti - objasnila nam je supruga nesuđenog dobitnika i dodala da čestita svom sugrađaninu, iako "ne zna ko bi to mogao biti".

2024 © - Vesti online