Nedelja 31.12.2017.
22:22
Vestionline

Kritičari složni: Ovo je najgori film u 2017. godini

EPA/Christopher Jue
Ekipa filma Bright na premijeri u Japanu

Na skali poznate stranice za filmske recenzije "Roten tomejtos", "Brajt" ima samo 32 odsto, što je prilično loš rezultat, prenosi hrvatski Indeks. 

"Postoji dosadno, postoji loše, a postoji i 'Brajt' - film koji je toliko užasan da će republikanci pokušati da ga pretvore u zakon ovog Božića. Od režisdera 'Odreda otpisanih' i scenariste 'Viktora Frankenštajna' dolazi nova doza pakla koja predstavlja njihovo novo dno. Dosadno i isprazno mučenje koje ostavlja utisak da je napravljeno samo da opravda pređašnje promašaje. Jedina stvar predvidljivija od priče o policajcima jeste ideja da će za kraj godine ostaviti ono najgore. Ekipa iza 'Imodži filma' bar je priznala da je napravila s****. Bar su se potrudili da to malo ukrase", napisao je Dejvid Erlih s Indivajera.

"Čestitamo, Netflikse! U stanju ste da napravite jednako groteskan, smrtno dosadan i beznadežno zbunjujuć akcioni film kao i stereotipna holivudska industrija. Ako ništa drugo, 'Brajt' je ogroman dar Netfliksa velikim studijima za Božić/Hanuku jer pokazuje da taj gigant striminga ne uspeva da replicira takozvane blokbastere", piše u kritici magazina Forbs.

Režiser Dejvid Ajer odlučio je da uzvrati kritičarima. 


"Ove kritike idu na moj frižider. Najveći komplimenti su snažne reakcije, a ovo je j***no epska kritika. To je zabavan film. Zaista umete s rečima, gospodine Erlih. Voleo bih da pročitam neki vaš scenario", napisao je.

2024 © - Vesti online