Subota 23.12.2017.
17:04
Vestionline, mozzartsport.com

Zvezda ostaje bez već viđenih pojačanja

Tanjug/AP
Mirko Ivanović i Nenad Krstičić najverovatnije neće biti klupski drugovi

Jedan od menadžera koji vodi brigu o karijerama iskusnog veziste i snažnog štopera Saša Đorđević rekao je da tandem iz BATE-a nije rasploženm za povratak u Srbiju.

- Postoji interes Crvene zvezde za ove igrače, ali rano je da pričamo o potencijalnom transferu. Iskreno, mislim da Mirko i Nemanja ne žele da se vrate u Srbiju. Oni bi se okušaju u nekoj jačoj evropskoj ligi - poručio je menadžer Đorđević, prenosi portal mozzartsport.com.

- Nije prvi put da čelnici Crvene zvezde pokušavaju da dovedu ove igrače. Sad su samo pojačali interesovanje. Klub je popunio kvotu za strance, potrebni su im kvalitetni igrači sa srpskim pasošima. Oni znaju da Ivanić i Milunović mogu mnogo da im pomognu u nastavku sezone. Posao otežava i podatak da Ivanić i Milunović ne bi mogli da igraju protiv CSKA, ali... Koliko sam shvatio Zvezda želi da već pravi okosnicu ekipe za leto i evropske kvalifikacije.

On je rekao da je Crvena zvezda spremna da plati više od 2,5 miliona evra za slobodu ovih igrača.

- Zvezda može da plati više od 2,5 miliona evra za njih. Postoji veliki interes za Boaćija i Kangu. Ako se oni prodaju Zvezda će imati mnogo novca - rekao je Đorđević.

2024 © - Vesti online