Ponedeljak 25.12.2017.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Naći ćete se u sukobe sa osobama s kojima ste u partnerskim odnosima. Ovo može iskomplikovati čak i najizvesnije poslovne poduhvate za koje niste brinuli. Iskoristite ovaj period za rekapitulaciju učinjenog i odložite ulaganja.

LjUBAV: U vaš život se vraća osoba iz prošlosti koja vam je nekada mnogo značila. Prihvatite poziv na druženje. Stare strasti bi mogle ponovo da se rasplamsaju.

ZDRAVLjE: Izbegavajte brzu hranu.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Pred vama je uspešna nedelja. S obzirom na to da su strahovi i nesigurnost najčešći glavni razlog vašeg nemira, opustite se. Ipak, ne očekujte previše jer prave pobede tek predstoje.

LjUBAV: Dozvoljavate da vam okolina diktira tempo druženja sa osobom do koje vam je stalo. Ako to prevaziđete, shvatićete da je ljubav važnija od svega.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO:  Kraj vašim problemima se nazire od sredine nedelje. Malo pozitivne energije koje vam je preostalo biće dovoljno da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stajali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.

LjUBAV: Nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, biće dovoljno da premostite ostale probleme.

ZDRAVLjE: Odmarajte leđa.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: ​Predstoji vam period mogućih neprijatnih promena jer su to okolnosti na koje niste računali. Ne nervirajte se unapred i ne ulažite novac u rizične poslove jer je najbolje da u ovom periodu štedite.

LjUBAV: Tokom ove nedelje vas očekuju susreti sa osobama koje znate iz prošlosti. To vam donosi nove izazove i priliku da raščistite jedan odnos koji je bio nedorečen.

ZDRAVLjE: Moguće je reaktiviranje stare infekcije.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Izvesno je privremeno poboljšanje raspoloženja, iako period napetosti traje. Nedelja koja je pred vama neće doneti ništa loše, ali samo ukoliko izbegnete otvorene diskusije sa saradnicima sa kojima imate zajedničke interese.

LjUBAV: Veselo raspoloženje prenosite na svog partnera. Počev od ponedeljka, pred vama je period pun dinamike, druženja i uživanja u okruženju veselih prijatelja.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ova nedelja vam je naporna, kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi sa kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Pre odluke, prisetite se zbog čega ste ranije prekinuli.

ZDRAVLjE: Nemate razloga za brigu.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO:  Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ova nedelja nije povoljna za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

LjUBAV: Iako već dugo osećate napetost, ove nedelje se situacija može dodatno iskomplikovati. Pobedite svoju preosetljivost i ne podležite ljubomori.

ZDRAVLjE: Izbegavajte alkohol.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Ostvarićete pozitivan pomak u odnosima sa ljudima koji se nalaze u inostranstvu. Konačno vaše neobične ideje nalaze pravi put. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. Ukoliko strpljivo rešite prepreke, pred vama je izvanredna poslovna ponuda.

LjUBAV: Možete da predahnete. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Period počinje napeto, a prvi nagoveštaji olakšanja stižu tek krajem nedelje. Da biste izbegli komplikacije, u narednom periodu ne potpisujte ništa. Ostanite skoncentrisani jer su pred vama dani raspleta koje morate hladne glave pretrpeti.

LjUBAV: Izbegavajte svađe, jer u ljutnji niste u stanju sve da sagledate.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.

LjUBAV: Ne očekujte harmoniju na koju ste navikli. Emocije nisu u prvom planu. Mogu biti utešna druženja sa mladim i uticajnim ljudima, ali bez veće koristi.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Rešenje koje ste držali za sebe, ovih dana može biti realizovano. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete shvatiti da postoji još nekoliko koraka koji su važni, a na koje niste računali. Ne odustajte olako.

LjUBAV: N Može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. Pobedite pesimizam, preuzmite inicijativu, ovo je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.

ZDRAVLjE: Unosite više tečnosti.

2024 © - Vesti online