Subota 23.12.2017.
13:55
Vestionline, b92.net

Hulio Iglesijas ponovo otac u sedmoj deceniji

EPA/Thais LLorca
Ponosni otac

"Prvostepeni sud iz Valensije prihvatio je da ispita podneti zahtev za priznavanjem očinstva", naveo je sud u saopštenju. Hulio Iglesijas, 74-godišnji pevač sa više od 300 miliona nosača zvuka prodanih u svetu, ima 20 dana da odgovori na zahtev, naveo je sud. 

Havijer Sančez Santos, stanovnik Valencije, podneo je u septembru zahtev u kome tvrdi da je sin španskog pevača i portugalske plesačice Marije Edite. Tvrdi i da raspolaže uzorcima DNK koji, sa 99-opostotnom verovatnoćom, dokazuju da je Iglesijas njegov biološki otac. 

Marija Edite je još 1992. godine podnela zahtev, ali je isti odbačen iz proceduralnih razloga. Fernando Osuna, advokat Sančeza Santosa specijalizovan za zahteve za priznavanje očinstva, tvrdi da su dokazi koje poseduju "razni ostaci, maramice i opušci cigareta" koje je sakupio privatni detektiv u Majamiju, gde Hulio Iglesijas živi. 

Poznat po romantičnim baladama i burnom ljubavnom životu, Hulio Iglesijas je otac osmoro dece, troje iz braka sa Isabel Prejsler, među kojima je i popularni pevač Enrike Iglesijas, i petoro sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.

2024 © - Vesti online