Subota 23.12.2017.
12:38
Vestionline, Tanjug

Milojević zna kako treba igrati protiv Zvezde

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
Dejan Milojević zahteva agresivnu odbranu

- Dočekujemo Crvenu zvezdu koja je prvi favorit za osvajanje ABA lige. Imaju izuzetno kvalitetan tim, iskusnih i mladih igrača. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu sa puno energije u igri. Bitno je da damo sve od sebe, a za šta će to na kraju biti dovoljno videćemo - rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Nikolu Miškovića, a u centru pažnje biće Dilan Enis koji je pre dve nedelje prešao upravo iz Mege u Crvenu zvezdu.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Mege Stefan Sinovec istakao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi svoje prednosti.

- U nezgodnom trenutku nam dolazi najteži protivnik koji će sigurno želeti da pokaže reakciju posle dva poraza u Evroligi. Igramo protiv ekipe koja nije samo u vrhu ABA lige, već i u evropskom vrhu. Sigurno je da izlazimo na teren sa velikom nadom u podvig, pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti, a to su mladost i više treninga. Od odbrane sve polazi i ako tu odigramo na najvišem nivou i uspemo da uvedemo utakmicu u neizvestan finiš, onda je sve moguće - naveo je Sinovec.
 

2024 © - Vesti online