Petak 22.12.2017.
23:44
M. J.

Ovacije srpskoj komičarki

S.Mamarović
Očarala publiku: Anđelka Prpić

Iz pera jednog od čuvenih domaćih dramskih pisaca Nebojše Romčevića i u režiji jednog od najvažnijih domaćih komičara Branka Đurića Đure, nastala je nova hit komedija "Šta me snađe".

To je lepa priča o bankarskoj službenici Jovanki - Joki Jakovljević kojoj se zbog povrede njene šefice ukazuje iznenadna prilika da prisustvuje bankarskom seminaru.

Anđelka je svojim izuzetnim glumačkim talentom na sceni vešto prikazala desetak likova što je oduševljena publika propratila ovacijama.

Ova popularna glumica koja je široj javnosti poznata po seriji ,"Žene sa Dedinja", ali i serijalom "Andrija i Anđelka", izuzetnim transformacijama je pokazala snažan dramski izraz.

Iako je ovo bila komedija, podstakla je publiku da duboko razmisli o svojim postupcima, moralnim kodeksima, životnim ciljevima i načinima njihovog ostvarenja.

Ona je te večeri jednostavno vladala scenom, a ono što je bila poruka ovog na izgled lakog komada uspela uspešno da prenese publici.

- Anđelka Prpić je moja omiljena glumica, koja je i večeras pokazala da je njen talenat nepresušan. Monodrama je jedan zahtevan poduhvat u pozorištu i nije nimalo laka za igranje. Ovo je jedan savremeni oblik interaktivne monodrame, a sjajni dramski pisac Nebojša Romčević i režiser Branko Đurić nisu pogrešili kada su baš ovoj sjajnoj glumici poverili ovu ulogu - kaže dr Miško Jovanović.

Svestrana glumica

Anđelka je podjednako uspešna i kada glumi mladu savremenu devojku, bankarsku službenicu, policajku, šeficu, majku, baku, kumu i sve druge likove. Jednostavno, sjajan i raskošni talenat doprineo je da publika bude oduševljena - rekao nam je Jovanović.




 

 

 

2024 © - Vesti online