Petak 22.12.2017.
14:29
nezavisne.com

Čovek s najdužim penisom na svetu dobio invalidsku penziju

stockphotos.io
Foto: Ilustracija

Kako prenosi "Dejli Mejll", Roberto Kabrera (54) iz Meksika registrovan je kao invalid zbog penisa od skoro pola metra. On je dužinu od 48 centimetara dostigao uz pomoć tegova.

- Ne mogu da trčim, pa većina kompanija ima loše mišljenje o meni. Kažu da će me zvati, ali nikada to ne urade. Poznat sam zbog najvećeg penisa na svetu. Zadovoljan sam, znam da niko nema veličinu koju imam - rekao je Kabrera.

Lekari su ga savetovali da ode na operaciju i smanji penis, kako bi imao normalan seksualni život i potomke.

- On bi radije imao penis veći od ostalih ljudi. U latinskoj kulturi onaj ko ima veći penis više je mačo. To je nešto što ga čini drugačijim od ostalih i čini ga posebnim - rekao je doktor Hesus David Salaza.

Zbog veličine penisa Kabrera ima brojne zdravstvene probleme, uključujući česte infekcije urinarnog trakta. Nikako ne može da spava na stomaku i ima poseban jastuk na koji stavlja penis kako bi izbegao nelagodnost tokom noći.

Dok je živeo u SAD pokušao je da ima seks dva puta, ali prva žena je pobegla kada je videla s kim ima posla, dok je druga je morala da prestane, jer je bilo suviše bolno.

Tamnija strana njegovog boravka u Americi uključuje optužbu za krivično delo pokazivanja sebe maloletnim djevojčicama, zbog čega je 2001. morao da napusti SAD.

2024 © - Vesti online