Petak 22.12.2017.
11:25
Vestionline

Karić gradi s Todorićem: Hrvati spomenik da vam podignu!

youtube.com/KARIĆ company family
Bogoljub Karić

"Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali deo našeg gradilišta od više miliona kvadratnih metara koje gradimo", naveo je Karić na svom Fejsbuk profilu.

Karić u svom postu hvali Ivicu Todorića za sve što je, kako navodi, uradio za Hrvatsku I dodaje da bi za taj uspeh trebalo da mu podignu spomenik. 

"Kažu ljudi, Ivice moj Todoriću, da Srbi ne praštaju uspeh, a ja gledajući ono šta pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspešnim ljudima kao sto si ti. Da ima pameti, spomenik bi vam napravili za ovaj uspeh", piše Karić. 

Podseća da su Angela Merkel i Džordž Buš spasavali i Ford i Opel i mnoge druge kompanije od propasti, a da hrvatska državu Todorićevu kompaniju uništava. 

"Uvek sam govorio da političari prave granice, a da ih mi biznismeni rušimo", naveo je Karić. 

Hrvatska je u aprilu ove godine usvajanjem Leks Agrokora i uvođenjem vanredne uprave privremeno oduzela vlasniku Koncerna Ivici Todoriću upravljačka prava. Todorić je napustio zemlju i nalazi se na slobodi u Londonu, nakon što je platio kauciju. 

Pojedini Hrvatski mediji pisali su da mu je gostoprimstvo po dolasku ukazao srpski biznismen Miroslav Mišković.

2024 © - Vesti online