Četvrtak 21.12.2017.
10:48
Vestionline, mozzartsport.com, RTS

Problemi Partizana: Vujošević dobio spor, vrtoglavo porastao dug Milutinovu

Vesti - M. Todorović
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Samo nekoliko dana pošto je Mijailović obelodanio da ukupni dug iznosi nešto preko 7.000.000 evra, na adresu u Humskoj 1 stigla je poruka Duška Vujoševića da je dobio bivši klub na sporu u sudu za arbitražu u košarci i dao rok da se u narednih sedam dana isplati dug od 113.000 evra.

- Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.00 evra. Dao je rok Partizan da se plati u narednih sedam dana ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače - rekao je Mijailović za RTS.

Situacija u redovima crno-belih je alarmantna, a Mijailović poručuje da klubu preti bankrot ukoliko se ovakav trend nastavi.

- Mislim da je Duško Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilen gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozorenja za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan danas u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati.

Biznismen iz Čačka je, takođe, u javnost izneo situaciju oko tužbe Nikole Milutinova. Naime, on je rekao da zatezna kamata na dnevnom nivou uvećava potraživanja za po 50 evra, pa je dug sa 18.000 evra do sada narastao na oko 200.000 evra.

Takođe, predsednik Partizana je rekao i da ga u petak očekuje sastanak sa predstavnicima "Ekspobanke", nekadašnje "Marfin banke", zbog ogromnih dugovanja.

2024 © - Vesti online