Sreda 20.12.2017.
13:32
Tanjug, Vestionline

Tores: Voleo bih da Grizman ostane

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
Zov Barselone: Antoan Grizman, napadač Atletika

- Grizman je sa nama i uživamo sa njim. Voleo bih da ostane u Atletiku, jer u ovom klubu igraju i igraće najbolji igrači. Na njemu je da odluči da li će ostati - izjavio je Tores za španski radio Marka.

Osvajač dva evropska i jednog Svetskog prvenstva sa Španijom ističe da bi voleo da i ostane u Atletiku do kraja karijere, ali da to ne zavisi samo od njega, bez obzira na to što je, prema njegovim rečima, veza koju ima sa trenerom Dijegom Simeoneom neraskidiva.

- Voleo da bih da ostanem u Atletiku zauvek, imam ugovor koji ističe za pola godine. Šta god da se desi nikada neću dozvoliti sukob sa Simeoneom sa kojim imam neraskidiv odnos. Slaba minutaža je realnost, a jedini način da je uvećam je kroz rad - rekao je napadač koji je ove sezone postigao samo jedan gol u ligi na 11 mečeva.

Tores je prošao mlađe selekcije Atletika za koji je u prvom mandatu nastupao od 2001. do 2007. godine, da bi se posle boravka u Liverpulu, Čelsiju i Milanu 2015. vratio u madridski klub, najpre kao pozajmljen igrač, a zatim za stalno.

2024 © - Vesti online