Utorak 19.12.2017.
18:13
Vestionline, mozzartsport.com

Sergej "zapalio" Apenine: Malo je i 100.000.000 evra za Srbina

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
Zaludeo evropske velikane: Sergej Milinković Savić

Italijanska televizija Skaj se bavila nastavkom karijere srpskog veziste iz Lacija, a interesantan je komentar poznatog novainara Fabija Kareze. Ugledno lice Skaja niže hvalopseve na račun Sergeja.

- Sasvim je u redu da ode za apsurdne cifre, jači je od Pogbe. Francuz, imajući u vidu šta je mogao da postane, nije ispunio očekivanja. Cena od 100.000.000? Po meni to je i dalje malo. On je najdominantniji igrač veznog reda u Evropi, da igra u Barseloni to bi bilo još evidentnije. Lotito ga neće dati za 100 miliona. Ovde se radi o velikoj zvezdi: on je visok 1,94 i postiže gol iz trka driblajući petom - rekao je Kareza, prenosi mozzartsport.com.

Legendarni defanzivac Milana, Intera i italijanske reprezentacije Fulvio Kolovati se pridružuje pohvalama na račun Srbina.

- Moram da istaknem Milinković Savića. On je igrač koji me oduševljava. Ubeđen sam da će biti glavna zvezda prelaznog roka sledećeg leta. Alegrijev Juventus i ostali veliki klubovi se već oblizuju na pomen njegovog imena - ističe Kolovati.

I bivši defanzivac Lacija, Masimo Pišeda je oduševljen srpskim reprezentativcem…

- Sergej je bez dileme igrač koji je najviše napredoveo u Seriji A u prethodnih 18 meseci. Po dolasku ga je Pioli koristio kao "mecalu" (italijanski termin za poziciju polu-krila), Inzagi ga je malo pomerio i našao mu savršeno mesto u timu. On je fudbaler koji će se dobro snaći u Juventusu ili nekom drugom velikom klubu, a ima još prostora da napreduje. Nekada rizikuje time što se previše nudi u igri, ali to kompenzuje monstruoznom fizičkom silom - kaže bivši fudbaler Lacija. 

2024 © - Vesti online