Utorak 19.12.2017.
14:21
Vestionline

Uhapšen zbog ubistva na Senjaku, pomagači iz "bentlija"

Tanjug
Osumnjičeni za ubistvo ispred "Nane"  biće saslušani (Foto: Ilustracija)

Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i S. D. (22), S. Š. (24), M. L. (29) i M. T. (22) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova, saopštio je MUP.

Svi osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i biće saslušani. 

Među osumnjičenima su dva mladića koji su 1. septembra bili u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi i protiv kojih se zbog toga vodi postupak za krivično dleo ugrožavanje sigurnosti. 

S.D. i M.T. su bili u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića, 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović koji je prošlog meseca uhapšen zbog dilovanja droge i nalazi se u pritvoru. 


Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti istragu i da li će tražiti da im sud odredi pritvor. 

Podsetimo, u pucnjavi ispred kluba "Nana" na Senjaku u Beogradu u noći između subote i nedelje teško su ranjena dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan preminuo u Urgentnom centru. 

Mediji su javili da je u vatrenom obračunu ispred kluba “Nana” život izgubio Aleksandar Savković (27), dok je A. I. (29) teško povređen. 

“Blic” je pisao da obojica imaju “bogate” kriminalne dosijee. 

Kako je navedeno, dosije Savkovića beleži razbojništva, nelegalno posedovanje oružja, nasilničko ponašanje, posedovanje droge i pokušaj ubistva. 

A. I. je takođe imao posla sa policijom zbog droge i nasilničkog ponašanja. 

Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

2024 © - Vesti online