Utorak 19.12.2017.
18:01
K. N. - Foto: V. Sekulić

Bolest i nemoć najteže padaju

V. Sekulić
Izbeglici iz Petrinje uručen prilog dobrotvora: Danica Ćorković

- Koliko sam zahvalna teško je rečima opisati. Nije mala stvar odvojiti od sebe i svoje porodice da bi nekom pomogao. Stvarno mi je veoma teško jer nemam način da se snađem kako bih kupila lekove koji su jako skupi, a ne mogu ih dobiti na recept. Samo dva leka koja pijem za cirkulaciju mesečno me koštaju 5.000 dinara. To je pola moje penzije, a od čega onda da živim? To je sušta istina. Svako ko može bar malo da mi pripomogne da ove teške dane premostim, biću mu do neba zahvalna. Nažalost, bez ovih lekova ne mogu - kazala je Danica Ćorković.

Bez supruga je ostala pre 10 godina, zbog čega je radila na crno šta god bi stigla, ne bi li imala za koru hleba i najosnovnije.

Međutim, nesreća sa zarđalom žicom na koju se ubola pre šest godina dok je radila, kao i greška lekara, ostavile su je bez noge, kao i mogućnosti da bilo šta zaradi, a premala penzija jedva pokriva najosnovnije potrebe.

Lekovi joj stvaraju najveću muku, jer ne može sama da ih obezbedi.

Ko može i želi da pomogne Danici, može stupiti sa njom u kontakt na adresu: Crnogorska br. 3, 11.000 Beograd i putem telefona na broj: +381 62 148 93 73.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online