Ponedeljak 18.12.2017.
18:36
Vestionline, insajder

Partizanu u četvrtak kazna za propuste na derbiju

M. Todorović
Ružne scene sa derbija obišle su svet

To je za Insajder potvrdio direktor Superlige Vladimir Bulatović. Za vreme utakmice izbili su neredi na južnoj tribini Partizanovog stadiona u kojem je povređeno 20 osoba. U neredima su učestvovali i državljani Hrvatske.

- Prikupili smo izveštaje. Urađen je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku - rekao je Bulatović.

Na pitanje novinara Insajdera zbog čega već nisu izašli sa zvaničnim saopštenjem i odlukama povodom incidenata koje su prenosili mediji širom sveta s obzirom da su to činili tokom nekih prethodnih incidenata, Bulatović ističe da je ovog puta situacija atipična.

- Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje je dobila ona će doneti odluku. Svakako, jasno je da će FK Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet - istakao je Bulatović.

2024 © - Vesti online