Ponedeljak 18.12.2017.
20:20
E. V.

Uspeh krenuo iz podruma

Vesti
Učesnici promocije

Rođena u Župi, berićetnom kraju voćara, povrtara i dobrog vina, umesto igre sa vršnjacima Snežana je učila slova i sa samo pet godina napisala je prvu pesmu, a kasnije pisanje postaje njena svakodnevica.

Sve do 2010. godine kad sva svoja napisana slova pakuje u kartonske kutije i odlučuje da nema smisla više pisati. Sve to nosi u podrum, ali savest i slova joj ipak nisu dali mira i 2014. odlučuje da izvadi sve te svoje napisane reči i potom Snežana niže uspeh za uspehom.

Prvi roman "Ne lomi mi lojze, ne kradi mi grojze" objavljuje 2016. godine, u martu 2017. nastaje zbirka pesama "Ljubi me". Ove godine u decembru izašao je novi roman "Stanica Balkan". Autorka je i bloga sa milionskim pregledima "Pričaj mi.."

Čitalačkoj publici u Švajcarskoj predstavila se svojom prirodnošću i osmehom. a njene priče i pesme su dotakle svakog prisutnog.

Program je otvorila Slađana Setenčić, predsednica SKD-a, ispred Udruženja pisaca Švajcarske gošću je pozdravila Milka Kajganić, a muzička podrška bio je Dejan Zorić. Događaj je uveličao Zoran Jeremić, generalni konzul Srbije u Cirihu, koji je došao sa suprugom.

2024 © - Vesti online