Utorak 19.12.2017.
03:00
D. J. - Vesti

Prikupljaju pomoć vršnjacima na Kosovu

D. Jovičić
Akcija se nastavlja: Učesnici priredbe

Ona je kazivala stihove koje su vrlo pažljivo pratili ne samo učenici, već i brojna publika. Posebno su bile interesantne pesme koje je kazivala na svrljiško-zaplanjskom i prizrensko-timočkom dijalektu. Izazvala je divne utiske kod odraslih i zagolicala maštu kod najmlađih toliko da su poželeli novi susret sa njom.

Tokom decembra učenici dopunske škole su vredno radili i na izradi novogodišnjih i božićnih čestitki. Na proslavi su naši najmlađi organizovali i novogodišnji bazar.

- Sav prikupljeni novac otići će u humanitarne svrhe - istakla je nastavnica Nataša Milenković.

Ona je dodala da će novčana sredstva koja su sakupili na proslavi i koja će još sakupiti do kraja ovog meseca proslediti Dobrotvornoj organizaciji "Majka devet Jugovića", koja će dalje novac proslediti porodicama dece sa posebnim potrebama na Kosovu.

- Veoma sam ponosna na svoje učenike koji vredno rade i trude se da što bolje nauče srpski jezik, a pored toga su pokazali svoju humanost i potrebu da pomognu drugoj deci - kazala je za "Vesti" nastavnica Nataša Milenković, koja je zahvalna i roditeljima, ali i drugima koji su podržali ideju o humanitarnoj akciji za decu na Kosovu.

2024 © - Vesti online