Nedelja 17.12.2017.
18:00
Vesti - Foto: mozzartbet.com

Sportisti tipovali za bolesne mališane

mozzartbet.com
Đorđe Ivanović i dr Dragan Stojičević

Ovom donacijom, koja je realizovana u okviru proglašenja Prvog tima Superlige u organizaciji TV Arena, Mocart je nastavio aktivnosti u mesecu humanosti tokom kojeg će biti donirano minimum oko milion dinara, a potencijalno i mnogo više.

- Veoma mi je drago što sam zajedno sa kompanijom Mocart pomogao dečjoj bolnici u Tiršovoj. Uvek ću se rado odazvati humanitarnim akcijama za pomoć deci i svima kojima je potrebna - rekao je Đorđe.

U akciji Humanitarni tiket poznate ličnosti se sastavljaju tikete i eventualne dobitke namenjuju institucijama ili pojedincima po svom izboru.

Mocart je dosadašnji ulog sa 10.000 dinara u decembru podigao na čak 30.000 dinara, a ono što je važno jeste da pomenuti ulog predstavlja i zagarantovani dobitak, bez obzira na to da li je tiket dobitni ili ne. Do sada je kroz ovu akciju donirano više od pet miliona dinara.

Po 30.000 dinara svoje zagarantovane sume na tiketu bolnici u Tiršovoj su namenili Đorđe Ivanović, Vule Avdalović, Milan Mačvan, Olja Bećković i Zoran Čutura. A donaciju kompanije Mocart u ime klinike u Tiršovoj primio je doktor Dragan Stojičević.

- Kompanija Mocart je ove godine u nekoliko navrata donirala sredstva Tiršovoj u okviru svoje akcije Humanitarni tiket u podne. Mi se posebno radujemo kad ostvarimo dugoročna partnerstva, tako da hvala mnogo i dobrodošli u Klub prijatelja Tiršove. Nadamo se uspešnoj saradnji i u 2018. godini, kada ćemo zajedno nastaviti da unapređujemo dečju medicinu u Srbiji - istakao je doktor Stojčević.

2024 © - Vesti online