Nedelja 17.12.2017.
11:07
Vestionline

Vučić: Kasne radovi na Koridoru 10, vikao sam na Babića i on na mene

Tanjug
Vučić u obilasku radova sa Zoranom Mihajlović i Zoranom Babićem

Obilazeći deonicu od 26,5 kilometara u Grdeličkoj klisuri, Vučić je rekao da nije zadovoljan što se kasni radovima, ali da veruje da će sve biti završeno naredne godine.

- Kasnimo, nisam srećan i zato sam vikao jutros na (direktora preduzeća Putevi Srbije Zorana) Babića i on na mene, ali radnici zaista vredno rade i verujem da ćemo do kraja maja, početka juna biti završeno sve, osim jedne cevi kroz tunel Manajle - rekao je Vučić novinarima i dodao da bi druga cev kroz tunel trebala da bude gotova do novembra 2018. godine.

Vučić je rekao i da će oko Nove godine biti završeno sedam kilometara puta istočnog kraka Koridora 10, kod Pirota i dodao da su tu najteži radovi oko Sićevačke klisure.

- Kada budemo završili taj deo, sledeće godine imaćemo kompletno završen Koridor 10 i istočni i južni krak - najavio je Vučić.

Sa predsednikom su radove u Grdeličkoj klisuri obišli ministarka građevinarstva, saobraćaja, infrastrukutre Zorana Mihajlović i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je rekao da mu je drago što u tom poslu učestvuju firme iz RS.

2020 © - Vesti online