Subota 16.12.2017.
21:13
Vestionline, tportal.hr

Poznati pevač otkrio: Bilo je strašno, otkrili su mi nešto na mozgu

EPA/Ettore Ferrari
Zbog lošeg zdravlja otkazao i turneju: Robi Vilijams

Iako se u prvi mah govorilo da mu se pomerio disk u kičmenom stubu, to nije bilo sve. Pred nastup u Cirihu 2. septembra, sedeći u svojoj garderobi, Robi Vilijams je počeo da oseća loše. 

- Odjednom mi je utrnula leva ruka i nekontrolisano sam počeo da lučim pljuvačku. Počela je da me boli glava, teško sam disao. Nisam mogao da dođem do daha - otkrio je Vilijams, i dodao da je odmah pozvana hitna pomoć, a da je lekar, nakon što ga je pregledao, rekao da može da nastavi sa turnejom i koncertom. 

Iako je dobio dozvolu od lekara, Vilijams se i dalje osećao loše, pa je otputovao u London na dodatne preglede. 

- Uradili su mi anaizu krvi, napravili CT srca i mozga i onda su pronašli neke abnormalnosti, uključujući i nešto na mozgu, što je izgledalo kao krvarenje. Očigledno je izgledalo vrlo strašno, čim su me momentalno poslali na intenzivnu negu - rekao je pevač. 

Nakon svih pregleda i analiza, i nedelju dana provedenih na intenzivnoj nezi, Robi Vilijams je otpušten iz bolnice. Srećom, ispostavilo se da u pitanju nije bilo ništa ozbiljno. 

Ipak, cela situacija je vrlo preplašila pevača, pa je nakon toga promenio svoj način života, uključujući uvođenje joge i pilatesa. 

- Sada sam vegan i vežbam pilates svaki dan. Vežbam i jogu, a u nedelju sam pojeo veliki hamburger. Ali, zaista, sada pazim na sebe i znam da ću od sada biti dobro - zaključio je.

2024 © - Vesti online