Subota 16.12.2017.
14:39
Vestionline, Tanjug

Boškan postao direktor odbojkaša Vojvodine

okvojvodina.org
Novi izazov: Slobodan Boškan sa Dragoiljubom Zbiljićem

On je na toj funkciji nasledio  dugogodišnjeg sportskog direktora Nikolu Marića koji je postao savetnik za sportska pitanja.

- Marić je neodvojivi deo kluba, kao pojedinac zaslužan za mnoge uspehe, dok je Boškan ozbiljno pojačanje i deo je priče o budućnosti Vojvodine. Smatrali smo da je sada pogodan trenutak, jer bismo možda, da smo čekali, ispustili Boškana - objasnio je Dragoljub Zbiljić, potpredsednik Upravnog odbora Vojvodine.

Pojačanje je dobio i Upravni odbor, a novi članovi su Nenad Ćaćić glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio televizije Vojvodina i Ljubomir Jovanović, bivši uspešni rukometaš.

- Veliko mi je zadovljostvo i čast što sam postavljen za sportskog direktora. Prvo, jer je to klub u kojem sam igrao, stasao i postao igrač, a drugo zato što sam postavljen na funkciju na kojoj je svih ovih godina bio Nikola Marić. Zahvaljujući iskustvu, znanju i načinu rada on je ostavio trag i imao udela u rezultatima. Upravo zbog toga nisam se dvoumio. Za mene će to biti veliki izazov, posebno nakon novih dešavanja u klubu. Vojvodina je brend, ima iskustvo, organizaciju, uspehe, nova Uprava donela je nadogradnju, a smatram da još ima prostora da napreduje u svim segmentima, a posebno u mlađim kategorijama - istakao je Boškan.

2024 © - Vesti online