Subota 16.12.2017.
14:11
republika.rs, Vestionline

Poznata pevačica priznala: Plastičar me je unakazio

Z. K. Munja
Danijela Vranić nije zadovoljna plastičnom operacijom

Vranićeva za Srpski telegraf otkriva kakve je posledice ostavio neuspeli zahvat koji je imala pre dva i po meseca i tvrdi da je sve greška lekara koji ju je operisao.

- Pre dva i po meseca sam u Novom Sadu operisana, uradila sam liposukciju celog tela. Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali - započinje priču pevačica i nastavlja:

- Nikola Ilijev Milovančev se zove doktor koji me je operisao. Evo, prošlo je dva i po meseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promenu. Čak mi je promenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno - objašnjava vidno uznemirena Danijela.

Kako je poznata kao perfekcionista i neko ko se i te kako borio s viškom kilograma, Danijela je pribegla liposukciji tek kada je učinila sve što je u njenoj moći da liniju dovede do savršenstva.

- Ja sam bila protiv liposukcije, mislila sam da liposukciju rade samo lenji ljudi koji ne mogu vežbom i zdravom ishranom da srede izgled, ali ostao je višak koji nikako nisam mogla da skinem ni vežbama ni ishranom, zato sam se odlučila na taj korak - kaže Vranićeva i dodaje da je hirurga koji ju je operisao videla samo pet dana nakon operacije.

 

2024 © - Vesti online