Subota 16.12.2017.
11:58
Vestionline, Tanjug

Alimpijević već zaboravio pobedu u Valensiji, a evo koliko mu je važan meč protiv Mornara

M. Todorović - Vesti
Dušan Alimpijević sa oprezom očekuje meč u Baru

Zvezda već u nedelju od 19 časova gostuje u Baru i ukoliko pobedi izjednačiće se sa Budućnosti na vrhu tabele, s obzirom na to da su Podgoričani izgubili u Zadru.

- Još uoči početka ove mini turneje od tri gostovanja i pre pobede nad Valensijom, utakmicu sa Mornarom obeležio sam kao izuzetno važnu. Svesni smo značaja duela i to na gostovanju u borbi za poziciju i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Zato utakmici sa Mornarom pristupamo sa najvećim oprezom. Mi u ovaj važan meč ulazimo nakon teškog puta i praktično bez treninga, ali nadam se da ćemo biti na visini zadatka i pobediti - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Bjelica je dodao da je ekipa i pored toga što je igrala evroligašku utakmicu u Valensiji ispratila rezultat utakmice u Zadru.

- Sad imamo šansu da se izjednačimo na tabeli. Sigurno da postoji umor kod nas posle ovog teškog putovanja, ali očekujem da potpuno spremni dočekamo meč u Baru - rekao je Bjelica.

Ekipa Crvene zvezde u subotu u jutarnjim časovima krenula je iz Valensije, preko Istanbula, u Podgoricu odakle će autobusom produžiti za Bar.

2024 © - Vesti online