Subota 16.12.2017.
11:11
Vestionline, Tanjug

Saobraćajna nesreća ugasila fontanu na Slaviji

N. Đurović
Fonatana na Slaviji baš nema sreće: Malo, malo pa radi

Vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je za Tanjug rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu.

Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara.

- Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja - naveo je Glavaš. 

Kako je Tanjugu u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen. 

- Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena fontana će biti puštena u rad - zaključuje on. 

2024 © - Vesti online