Petak 15.12.2017.
16:51
Vestionline, mozzartsport.com

Može li Zvezda da dovede Ivanića?

Tanjug/AP
Mirko Ivanić u duelu sa Nenadom Krstičićem na nedavnom gostovanju Crverne zvezde u Borisovu

Navodno, crveno-beli su ponuduli 2.500.000 evra za Ivanića i njegovog klupskog druga, štopera Nemanju Milunovića. Ipak, daleko je još do realizacije.

- Za sada od prelaska Mirka Ivanića u Crvenu zvezdu nema ništa. Ponavljam - za sada. Sve će biti poznato, ili donekle poznato, kada se Mirko vrati u Srbiju. On je bio ovde, ali morao je da otputuje. Istina je da me niko sa Marakane nije zvao. Da li očekuje poziv nekog iz Crvene zvezde? Pa verovatno. Uglavnom sam o interesovanju crveno-belih za Mirka Ivanića čitao po srpskim medijima - poručuje za portal mozzartsport.com menadžer Ivanića, Ljubomir Vorkapić.

Olakšavajuća okolnost po Zvezdu je ta što ugovor Ivaniću sa Belorusima istiće za godinu dana, pa je sada poslednja prilika da BATE nešto zaradi.

- Siguran sam da bi BATE pustio Ivanića. Tačnije, da bi morao da ga pusti, jer mu ugovor ističe za godinu dana. On je najskuplji igrač u istoriji beloruskog kluba, ali ne verujem da bi za njega tražili astronomsko obeštećenje koje ne može da se plati - istako ja Vorkapić.

Za ivanića se interesuje i Dinamo iz Kijeva. Nekadašnji kapiten Vojvodine je na slatkim mukama.

2024 © - Vesti online