Sreda 13.12.2017.
11:17
Vestionline

Specijalni vodič "Vesti": Šta vas čeka na putevima od Nemačke do otadžbine

Saobraćajni propisi pooštreni su u mnogim zemljama Evrope, a nemački zakon predviđa rigorozne sankcije za bahate vozače. I u Srbiji se očekuje usvajanje zakona koji će biti još strožiji, naročito za one koji se pijani late volana.

U ovom Vodiču možete pročitati i savetnik u kome možete da saznate koje su to mere koje morate preduzeti kada se desi saobraćajni udes.

Naša novinarska patrola vozila je od Nemačke do Bosne i Hercegovine i glavni savet je da budete strpljivi i pažljivi jer brojni radovi na putu usporavaju vožnju.

Ukoliko praznike nameravate da provedete u rodnom kraju u Republici Srpskoj izbegavajte granične prelaze Gradišku i Brod, a u Srbiji zaobiđite Horgoš, jer su gužve ogromne.

Saobraćajni propisi u otadžbini su slični kao u Evropi, tako da naši sunarodnici treba da se ponašaju kao i u bilo kojoj zemlji Evropske unije, dakle pažljivo i savesno.

Putovanje ma koliko bilo željeno može da krene u neželjenom pravcu, zato treba da znate da je obrazac YU 6 zamenila evropska zdravstvena kartica koja rešava sve probleme.

Ukratko u ovom dodatku Vesti naći ćete bezbroj zanimljivih tema iz oblasti prevoza i mnogo praktičnih saveta da što brže stignete na željeno odredište.

2024 © - Vesti online