Ponedeljak 11.12.2017.
13:13
republika.rs, Vestionline

"Dovodim Evrosong u Srbiju, RTS neće slati Karleušu!"

A. Čukić
Maja Nikolić po svaku cenu želi na Eurosong

- Na Evroviziju može da ide samo zvezda. Neko koga nacija voli i neko ko je nagrađivan za svoje pevanje. U našoj zemlji ja sam pevačica koja ima najviše nagrada sa muzičkih festivala, gde je moje pevanje ocenjivano, a ne kako sam obučena. Naravno da je bitan ceo paket, ali ne može neki anonimni, solidni pevač da predstavlja svoju zemlju, to je osuđeno na propast - rekla je Maja bez dlake na jeziku i osvrnula se na ranije učesnike.

- Evo, na primer, ova devojka Tijana što nas je predstavljala, ja nisam znala ko je ona uopšte. Ne znam ni sad. Ko će da glasa za nju, koja dijaspora? I ona Sanja, devojka je bila neprimetna jer su je pojele prave zvezde. RTS mora nešto da promeni i da pošalje pravu zvezdu, a ako ja odem na Evroviziju, doneću zlato Srbiji - tvrdi Nikolićeva, koja je već poslala dve pesme na konkurs za ovogodišnji izbor predstavnika.

- Ove godine ću se pojaviti na Beoviziji i mislim da od svih izvođača iz Srbije ja najviše zaslužujem da predstavljam svoju zemlju. Imam dve sjajne numere, jedna je brža, a druga je balada, i jedva čekam da saznam koju će pesmu izabrati na konkursu - iskrena je pevačica, koja je prokomentarisala i to što se spekulisalo da će RTS možda poslati Jelenu Karleušu jer je navodno Saša Popović ponudio da plati sve za njeno učešće.

- Jeleni ću poželeti svu sreću ako je izaberu, ali to se neće dogoditi. Mnogo je ona pljuvala po kući koja bira predstavnika, mislim da RTS to neće prihvatiti ni da Popović plati 100.000 evra - zaključila je Maja.

2024 © - Vesti online