Ponedeljak 11.12.2017.
12:36
Pink.rs, Vestionline

Ljupka otkrila da li je kriva za Rastin i Anin razvod

N. Đurović
 Ne treba se mešati u tuđi život i privatne stvari: Ljupka Stević

Po estradnim kuloarima spekulisalo se o razlozima koji su doveli do razvoda, a mnogi su izrazili sumnju da je za sve kriva pevačica Ljupka Stević, sa kojom je Rasta navodno prevario Anu, budući da su veliki deo vremena provodili zajedno tokom snimanja duetske pesme "Ćao, ćao".

Ljupka isprva nije želela da se oglašava, a onda je na snimanju novogodišnjeg izdanja emisije "Izvedi me" odlučila da progovori objasni da se ne oseća krivom za razvod Ane i Raste.

- Bilo je puno nagađanja, čak se dovodila u pitanje i neka Rastina bivša devojka koja je bila u spotu, pa sam i ja bila na tapeti. Ne treba se mešati u tuđi život i privatne stvari. Ja, takođe, ne bih volela da se neko meša u moj privatan život. Ne treba da komentarišemo tuđu nesreću - jedan razvod svakako je nesreća, možda nečija i sreća... Ali, ja se puno ne bih mešala u te njihove stvari. Ja sigurno nisam kriva za njihov razvod - objasnila je Ljupka za "Pink.rs".

Ipak, na konkretno pitanje da li je bila u emotivnoj vezi sa Rastom nije želela da da odgovor.

Što bih ja pričala o svom privatnom životu?! Ja sigurno nisam kriva za njihov razvod, to mogu da kažem, a o svom privatnom životu ne želim da pričam... Onog trenutka kada budem rešila da se udam, svi ćete znati ko je taj gospodin pravi - izjavila je Ljupka i ostavila prostor za dalja nagađanja o njenom odnosu sa reperom, budući da nije želela da demantuje glasine o vezi sa Rastom.

2024 © - Vesti online