Četvrtak 15.07.2010.
20:43
Vestionline

Milovanović: Opet u voljenom klubu

Nekadašnji kapiten Zvezde, koji je odigrao preko 220 mečeva u "crveno-belom" dresu, u četvrtak je potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici.

"Nisam razmišljao ni tren kad sam dobio ponudu voljenog kluba za povratak. Mislim da je to pravi potez jer ću uz dobar rad i odličnu, Zvezdašku atmosferu imati mogućnost da napredujem i igram u kontinuitetu godinu dana. Ujedno želim da klubu i ovom odličnom, mladom i sposobnom rukovodstvu moje Zvezde pomognem da se klub vrati tamo gde mu je mesto", kaže Milovanović, koji je već danas otišao put Slovenije gde će se na pripremama staviti na raspolaganje šefu struke Ratku Dostaniću.

"Spreman sam da se uključim u rad Ratka Dostanića i da odmah konkurišem za mesto u timu. Nisam odmarao jer sam počeo pripreme za Lensom", rekao je za zvanični sajt Milovanović.

On kaže da je pratio igre Zvezde od kada je napustio Marakanu i da je svestan da će kao iskusniji igrač, uz Koromana i Tošića, biti predvodnik mlade generacije "crveno-belih".

Crvena zvezda će u petak 16. jula saznati rivala za predstojeće kvalifikacione mečeve za Ligu Evrope.

"Evropa je bitna, ali bitna je i domaća titula. Ipak, o tome ćemo kad zvanično počne sezona i kad dobijemo rivala. Sada je najvažnije da se uigramo i da nemamo povrede", zaključio je Milovanović.

2024 © - Vesti online