Subota 09.12.2017.
11:43
Vestionline, mozzartsport

Vazura otkrio ko sve ide iz Partizana

M. Todorović - Vesti
Za neke se rastanak primakao: Fudbaleri Partizana 

Uveliko se priča o odlascima iz Humske, a o svemu tome je govorio generalni direktor kluba Miloš Vazura. Prva tema bio je golman Vladimir Stojković.

- Stojković je dao neku izjavu o odlasku, pa je sutradan povukao. Ima ponuda, ali on je naš igrač do juna, ne može da ode sam mora da se dogovori sa nama. Mislim da je bliži ostanku nego odlasku - rekao je Vazura za Mozzartsport.

Navijače crno-belih najviše interesuje da li će najbolji igrač ove sezone Everton Luiz ostati u Humskoj. Njemu ugovor ističe u junu, pa su mu u klubu ponudili nastavak saradnje pod boljim finansijskim uslovima.

- O tome se priča, nadam se da će da bude pozitivno rešeno. Neće, sigurno, da bude lako, mnogi klubovi se interesuju za Evertona.

Neizvesna je i sudbina Danila Pantića, koji je na pozajmicu došao iz Čelzija. Vazura Veruje da će crno-beli do kraja prelaznog roka otkupiti njegov ugovor.

I za kraj Sejduba Suma. Gvinejac je u Humsku došao kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, ali nije pokazao ono što se od njega očekuje.

- Suma je video da nema u Partizanu šale i da ako ne daješ 100 odsto sebe ne vredi ni to što si najskuplje pojačanje. Mnogo više od njega očekujem posle priprema koje slede - jasan je bio Vazura.

2024 © - Vesti online