Lavinu humanosti započinje Raduljica

HO Zajedno za život
Dres Miroslava Raduljice

Razlog ovakvog vida animiranja potencijalnih donatora je velika popularnost aukcija sportskih stvari, još od kada je osnivač humanitarne organizacije Zajedno za život Jovan Simić pokrenuo prodaju svojih dresova za lečenje male Nađe Novaković i sakupio na dve aukcije preko 80.000 evra za njeno lečenje. Simić je nastavio priču sporta da uspešno povezuje sa humanitarnim radom i organizovao prodaje dresova, sportske bazare, humanitarne fudbalske utakmice, ali i mnoge druge akcije.

- Kada sam organizovao aukcije, javljali su se mnogi iz unutrašnjosti i dijaspore da pitaju kako mogu da dođu do dresa i doniraju novac, što nije bilo moguće jer su aukcije održavane uživo.

Ovo je način da omogućimo svim ljubiteljima sporta i humanim ljudima u celoj Srbiji, ali i van zemlje da se aktivno uključe u još jednu akciju i dođu u posed vrednih stvari. Na svu sreću, Limundo je prepoznao potencijal akcije i ustupio nam poseban deo na sajtu i svoje kapacitete - istakao je Simić.

Prvi će se na aukciji naći potpisan reprezentativni dres Miroslava Raduljice, koji je ujedno i ambasador humanitarne organizacije Zajedno za život. Pored njega ambasadori ove humanitarne organizacije koju je nedavno osnovao Simić su i Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović. Početna cena potpisanog dresa Miroslava Raduljice je samo 10 dinara, a aukcija traje nedelju dana, do 13. 12. 2017. u 20 sati.

Sav prihod od humanitarne prodaje biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji Zajedno za život, koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Sredstva možete donirati i uplatom na račun Humanitarne organizacije Zajedno za život koji je otvoren u Komercijalnoj banci:
205-250438-39. Za uplate iz inostranstva, broj deviznog računa je: 0070800047526 IBAN broj: RS35205007080004752637.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

2024 © - Vesti online