Petak 08.12.2017.
11:37
Vestionline

Treće doba: Penzionisani majstori se vratili u fabriku da obučavaju mlade

Promo
Pogledajte emisiju Treće doba na RTS-u

O tome govori reportaža iz grada na Lepenici. 

Kamere "Trećeg doba" prisustvovale su i obeležavanju jubileja, 30-godišnjice Udruženja penzionisanih radnika MUP-a, na kome su govorili najviši zvaničnici Ministarstva i Saveza penzionera Srbije.

Razgovori sa Matijom Bećkovićem i Dr. Miodragom Matickim podsetiće nas na misiju ove institucije i njen stalni doprinos jeziku i pismenosti našeg naroda.

Za one koji nisu znali da postoji "Medicina protiv starenja" snimljen je razgovor sa dr Natašom Popović iz Klinike "Atlas" koji  će ih i pre odlaska na tretman podmladiti.

Neznalice koje plaši veoma korisno kuhinjnsko pomagalo - blender - čuće iz prve ruke, od znalca iz WIN WIN-a, kako se ono koristi.

Kikinđani će javnosti u "tajnosti" predstaviti svoj KUD UP (ovo znači udruženja penzionera) "Sunčana jesen", a smešak na licu je obavezan, kada se posle "napornog" gledanja polučasovne emisije vide karikature Laza Sredanovića.

Emisija je na Drugom programu RTS-a u ponedeljak, 11. decembra i počinje u 18.30, urednik je Vidak M. Maslovarić, producent je Pokret Trećeg doba Srbije, koproducent je Magmedia, a realizovana je u saradnji sa "Sirmium filmom”. 

2024 © - Vesti online