Sreda 06.12.2017.
15:17
Vestionline

Sprema se Bitka za Beograd: PSG hvata novi zalet

Pokret slobodnih građana
Skupština Pokreta slobodnih građana (Foto: Arhiva)

Kako je saopšteno, Predsedništvo Pokreta slobodnih građana osnovalo je sinoć na redovnoj sednici Politički savet i Izvršni odbor Pokreta, imenovalo vršioca dužnosti poverenika za Grad Beograd, postavilo poverenika za Zemun i Kikindu, utvrdilo kandidate za poverenike za Surčin, i primilo u Pokret 44 člana.

Za vršioca dužnosti poverenika za Grad Beograd postavilo je Zorana Vuletića, a za njegove zamenike Milana Žunića i Snežanu Stiković.

Predsedništvo u čijem sastavu su Rešad Hodžić, Jene Maglai, Rade Veljanovski, Nebojša Milenković, Janko Baljak, Snežana Tasov, Slavoljub Nikolić, Igor Popov i predsednik PSG Saša Janković, izabralo je u Politički savet Gorana Markovića, Srbijanku Turajlić, Dragana Velikića, Borku Pavićević, Milana Vlajčića, Jelenu Đorđević, Gordanu - Dašu Duhaček i Miroslava Kopečnog. 

Za predsednika Izvršnog odbora Predsedništvo Pokreta izabralo je advokata Miloša Markovića koji će po dužnosti takođe biti član Predsedništva, a za članove Petra Miletića, Branislava - Gutu Grubačkog, Snežanu Stiković i Aleksandru Golubović.

Za poverenika za Zemun izabran je Zlatan Mirjanić, a Bojana Žigić izabrana je za poverenicu Pokreta u Kikindi.

2022 © - Vesti online