Sreda 06.12.2017.
14:10
Tanjug, Vestionline

Dres Raduljice na aukciji

V. Sekulić
Humanost na delu: Miroslav Raduljica

Razlog ovakvog vida animiranja potencijalnih donatora je velika popularnost aukcija sportskih stvari, još od kada je Simić pokrenuo prodaju svojih dresova za lečenje male Nađe Novaković i sakupio preko 80.000 evra, a kasnije nastavio da priču sporta uspešno povezuje sa humanitarnim radom i organizovanjem prodaje dresova, sportskih bazara, fudbalskih utakmica i drugih akcija.

- Kada sam organizovao aukcije, javljali su se mnogi iz unutrašnjosti i dijaspore da pitaju kako mogu da dođu do dresa i doniraju novac, što nije bilo moguće jer su aukcije održavane uživo. Ovo je način da omogućimo svim ljubiteljima sporta i humanim ljudima u celoj Srbiji, ali i van zemlje da se aktivno uključe u još jednu akciju i dođu u posed vrednih stvari. Na svu sreću, Limundo je prepoznao potencijal akcije, i ustupio nam poseban deo na sajtu i svoje kapacitete - istakao je Simić.

Prvi će se na aukciji naći potpisan dres Miroslava Raduljice iz reprezentacije Srbije, koji je ujedno i ambasador humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Pored njega ambasadori humanitarne organizacije su Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović. Početna cena potpisanog dresa Miroslava Raduljice je samo 10 dinara, a aukcija traje sedam dana, do 13. decembra.

Sav prihod od humanitarne prodaje biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.
 

2024 © - Vesti online