Utorak 05.12.2017.
13:58
Nezavisne

Zmaj od Šipova predstavio "Partiju prevarenih"

facebook.com/3&theater
Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova je stranku predstavio ispred zgrade Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu, nakon što mu je završeno suđenje za posedovanje oružja. On je pre skoro dva meseca najavio da će osnovati stranku i da će se kandidovati na izborima.

- Kada sam došao u moju Republiku Srpsku i moje Šipovo, u razgovoru sa komšijama i prijateljima, i slušajući i gledajući televiziju, vidio sam neke stvari koje mi se nisu svidjele i koje su me zabrinule. Vidio sam da u Bosni i Hercegovini ne rade važni državni organi, da se političari međusobno svađaju i bore samo za vlast i fotelje, a narod sve teže živi - rekao je tada Zmaj.

- Posebno me zabrinulo kada sam vidio da vođe pojedinih stranaka i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokušavaju da se zaustavi rad Skupštine, da se napada moj predsjednik Milorad Dodik, da se narod poziva da ruši vlast. To me mnogo zabrinulo i naljutilo. Zbog svega toga odlučio sam da formiram moju - Zmajevu stranku, i da idem na izbore koji će ubrzo doći. Pa, ja sam dobar domaćin - zaključio je Zmaj od Šipova.

2024 © - Vesti online