Nedelja 03.12.2017.
13:11
Vestionline, blic.rs

Slikali se na odmoru, a sada bi mogli da završe u jednom od najgorih zatvora

 

A post shared by Traveling Butts (@travelling_butts) on Nov 28, 2017 at 11:48pm PST

Kao što se može pretpostaviti iz samog naziva, poenta ovog, može se reći izazova, jeste slikanje spušenih pantalona na različim destinacijama, tako da zadnjica bude u prvom planu. Poklonika ovog trenda ima mnogo, sudeći po instagram haštegu #travelingbutts, koji je vremenom prerastao i u profil pod istim nazivom.

Upravo na tom profilu osvanuo je sporni selfi para Dasilva, koji je na isti način pozirao i na još nekoliko destinacija koje su posetili. Vlasti na Tajlandu, međutim, nisu imale razumevanja za ovaj trend, pa je par Dasilva uhapšen na aerodromu dok su pokušavali da se vrate u Kaliforniju i odvedeni su u imigracioni pritvor.

Kažnjeni su sa 154 dolara zbog golotinje u javnosti, ali tajlandske vlasti upozorile su da bi par mogao biti kažnjen i daleko ozbiljnije. Potencijalna kazna sa kojom se suočavaju je pet godina zatvora. Inače, zatvori na Tajlandu poznati su po tome što su među najozloglašenijim na svetu zbog manjka higijene, prenatrpanosti, čestih bolesti i tuča među zatvorenicima. Stranci koji su preživeli boravak u tajlandskim zatvorima opisuju ih kao pakao na zemlji.

Zamenik portparola tajlandske policije poručnik Čoengron Rimpade rekao je Bi-Bi-Siju da će Džozef i Trevis Dasilva biti deportovani i stavljeni na crnu listu tamošnjih vlasti.đ

 

#travelingbutts at temple

A post shared by Traveling Butts (@travelling_butts) on Nov 28, 2017 at 11:45pm PST

2024 © - Vesti online