Subota 02.12.2017.
15:31
srbijadanas.com, Vestionline

Na internetu osvanuo oglas: Prodajem dušu

pixabay.com
Da li bi se iko javio na oglas u kojem prodajete dušu?

Naime, nedavno se na "eBay", internet stranici za prodaju stvari, oglasila osoba koja ima jednu nesvakidašnju ponudu - prodaja duše.

Dobro vidite, čovek je rešio da proda svoju dušu u zamenu za grehe, a to je objasnio na sledeći način.

- Miran život nije imao cenu sve do sada. Nudim svoju dušu onima koji su počinili grehe. Na ovaj način, daćete svoje grehe meni i oslobodićete se, pa ćete moći da započnete novi, miran život, bez osećaja krivice. Ponovo dišite duboko. Ponovo budite slobodni i počnite da uživate u svom životu - navodi se u opisu proizvoda koji se prodaje.

Ovakva razmena, naravno, nikada ne može biti besplatna, pa se u samom oglasu nalazi i neverovatna početna cena, pa je ipak bolje dvaput razmisliti pre bilo kakve odluke.

- Ako osećate grižu savesti zbog greha koje ste počinili, možete ih predati meni. Tako ćete osloboditi dušu i početi da živite kao slobodna i mirna osoba. Početna cena za ovaj dogovor je 5 miliona dolara. Kontaktirajte me za detalje - glasi tekst samog oglasa.

Sada svi koji su bili u nedoumici da li da okaju grehe ili da plate pa da budu sigurni da je to rešeno, mogu da pošalju poruku prodavcu duše i saznaju o čemu se tačno radi.

Jedno je sigurno, usluga je obostrana.

2024 © - Vesti online