Petak 01.12.2017.
11:55
Tanjug, Vestionline

Drinčić: Biće neuspeh ako ne izborimo Evropu

M. Todorović
Realan: Drinčić u duelu sa Solomonom iz Partizana

- U situaciji u kojoj smo mi bili mislim da nije moglo bolje, jer smo ostali faktički bez pola tima. Taman se uigramo, pa se povrede Kirovski, Mudrinski i Đurić. Sreća je da nam se Bojić oporavio i odmah se videlo koliko nam znači. Potvrdio je da je naš najbolji igrač - ocenjuje Drinčić za klupski sajt učinak od 32 boda i peto mesto na tabeli posle 19. kola.

Čukarički je u proteklom periodu savladao konkurente Vojvodinu, Voždovac i Napredak, pa iskusni vezista naglašava da takvi rezultati daju veru za plasman na međunarodnu scenu.

- Sve sem toga bi bio neuspeh. U tome nema izgovora, protiv bilo koga da igramo moramo da razmišljamo o pobedi jer će nam svaka značiti do konačnog cilja - jasan je on.

Bivši prvotimac Partizana i nekoliko inostranih klubova ističe da ekipa nije psihološki pala posle poraza od Crvene zvezde (2:1), što govori i remi u Lučanima protiv Mladosti (1:1). Drinčić pred duel sa Zemunom u 20. kolu Superlige traži revanš tom timu za poraz 2:0 u prvom delu.

- Zemun je dobar tim, sa ozbiljnim i iskusnim igračima, a mi smo spremni da pokažemo koliko možemo. Veoma ih respektujem, ali isto takop imamo ogromnu želju da pobedimo - zaključio je Drinčić.

Utakmica između Čukaričkog i Zemuna igra se u nedelju od 17 sati na stadionu na Banovom brdu.

2024 © - Vesti online